Print Friendly, PDF & Email
Share Button
Eventyrløbet 2019

Deltag i det traditionsrige Eventyrløbet – et løb for alle….

Tid:
torsdag den 30. maj kl.10:00 - kl.17:30
Sted:
OGF

Kom og være med til Eventyrløbet 2019. Traditionen tro vil der være god mulighed for motion, fornøjelig stemning og et brag af en koncert med Infernal og  DJ O-Beat feat. Shaker Brothers.

Tid og sted

  • Tid: Torsdag 30. maj 2019 kl. 10.00 til kl. 17.30
  • Sted: Stadionvej 43, Odense  foran OGF’s Klubhus

Pris og billetter

Nu har du chancen for at få en hyggelig dag sammen med familie og venner. Både børn og voksne har mulighed for at løbe lige fra 2 km til 10 km. Du vælger selv, hvor langt du vil løbe.

Mød maskotterne Mulle & Spjæt

Maskotterne fra Middelfart Sparekasse søstjernen Spjæt og marsvinet Mulle kigger forbi og spreder god stemning, når starten går.

Mød Mulle og Spjæt til Eventyrløbet 2019Fortræning med Middelfart Sparekasse, Dalumvej

Skal du i form til Eventyrløbet 2019?

Danmarks største endags motionsløb nærmer sig med hastige skridt, og Odense Gymnastikforening står klar med et gratis træningstilbud til dig, der skal  i form til Eventyrløbet.

I år starter fortræningen lørdag 6. april kl. 10:00 fra Atletikvejen foran tribunen til Odense Atletikstadion. Der er træning hver onsdag kl. 18:30 samt hver lørdag kl. 10:00 helt frem til 25. maj.

Tre gange – 1., 8. og 15. maj – starter fortræningen fra Eventyrløbets hovedsponsor, Middelfart Sparekasse, på Dalumvej.

Eventyrløbet

Eventyrløbet er en festdag for hele familien – Kom og nyd en dejlig dag.

Indlæser kort...

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.