Print Friendly, PDF & Email
Share Button
En rutineret bankmand siger farvel

Lars Flink Bohnstedt går på pension efter mere end 45 år som bankmand, og Middelfart Sparekasse inviterer til afskedsreception. 

Tid:
fredag den 21. februar kl.13:00 - kl.16:00
Sted:
Middelfart Sparekasse Aarhus

Lars Flink Bohnstedt går på pension efter mere end 45 år som bankmand, og Middelfart Sparekasse inviterer til afskedsreception.

At Middelfart Sparekasse i Aarhus kan invitere til afskedsreception for rådgiver Lars Flink Bohnstedt Lars Flink Bohnstedt skyldes en strategisk beslutning i et andet, nu hedengangent pengeinstitut.

Han blev nemlig en del af Middelfart Sparekasse i Aarhus fra første åbningsdag i august.

2013, fordi Vorbasse-Hejnsvig Sparekasse samme år besluttede at lukke sin afdeling i byen. Middelfart Sparekasse indgik en aftale om at overtage størstedelen af kunderne – og Lars Flink Bohnstedt. Et skifte Lars Flink Bohnstedt bestemt ikke har fortrudt.

Udviklingen i sektoren har været spændende at følge fra nærmeste hold. For mit eget vedkommende

står åbningen af Middelfart Sparekasse i Aarhus i sommeren 2013 som et af højdepunkterne i min karriere, siger Lars Flink Bohnstedt.

Reception fredag 21. februar fra 13 til 16

Alt godt får dog en ende, og i en alder af 65 år har den erfarne rådgiver valgt at gå på pension.

Kunder, venner, familie og alle andre interesserede har dog mulighed for at sige farvel til arbejdslivet sammen med Lars Flink Bohnstedt.

Middelfart Sparekasse i Aarhus inviterer nemlig til afskedsreception fredag den 21. februar fra klokken 13 til 16. Det foregår i afdelingen i Rosensgade 18, og kunderne har også mulighed for at hilse på deres nye rådgiver, John Højtoft Christensen.

Indlæser kort...

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.