Print Friendly, PDF & Email
Share Button
DM i ridebanespringning 2019

Kom med Middelfart Sparekasse til DM i ridebanespringning

Tid:
onsdag den 31. juli - søndag den 4. august
Sted:
Absolute Horses

Absolute Horses er stolte af endnu engang at kunne præsentere Danmarksmesterskaberne i ridebanespringning. Mesterskaberne løber i 2019 af stablen fra d. 31. juli til d. 4. august hos Absolute Horses i Sommersted.

DM i ridebanespringning er en af landets største hestebegivenheder, 200 ryttere, 350 heste og 3000 besøgende vil lægge vejen forbi på en af Danmarks flotteste stævnepladser.

Så kom og oplev ridebanespringning på absolut topplan.

Få en gratis partoutbillet

Middelfart Sparekasse er sponsor, og derfor er vi så heldige, at vi har 60 partoutbilletter til stævnet, som vi gerne vil dele ud. De uddeles efter først-til-mølle-princippet ved at du skriver dig op herunder.

Formularen herunder skal udfyldes en gang for hver person, der ønsker en billet, da man skal oplyse sit navn ved indgangen for at få billetten udleveret.

Udsolgt

Indlæser kort...

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.