Brunsvigerløbet 2019

Kom og vær med på en hyggelig 5 km løbetur. Når du kommer i mål venter dejlig brunsviger og en kop kaffe.

Tid:
fredag 11. oktober 2019 kl. 06:00 - kl. 09:00
Sted:
Middelfart Sparekasse, Havnegade 21, 5500 Middelfart

Den fynske nationalspise  fejres med en festdag. Radiovært Erik Nielsen fra P4 Fyn opfandt for tre år siden Brunsvigerens Dag. En dag, der hylder den traditionelle fynske brunsviger. Interessen og opmærksomheden har været stor. Og nu har en lokal ildsjæl taget dagen til sig og arrangerer et morgenløb, der selvfølgelig slutter med et stykke brunsviger.

Løb 5 km og snup en brunsviger

Så kom og snup en hyggelig 5 km løbetur og slut af med et stykke brunsviger og en kop kaffe i vores lokaler i Havnegade. Og husk at tage din bedre halvdel eller kollega med.

Tid og sted

  • Fredag 11. oktober 2019 kl. 6 – 9 (du kan vælge start mellem kl. 6-8)
  • Middelfart Sparekasse, Havnegade 21, 5500 Middelfart

Tilmelding

Det koster 50 kroner at være med. Men – du modtager samtidig en rabatkode, som giver dig 50 kroner rabat på ét af vores løb i 2020.

Vi glæder os til at se dig.

Indlæser kort...

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.