Yoga Festival
Søndag d. 30. juni, kl.10:00

Yoga i de smukkeste omgivelser i Hindsgavl Slotspark. Er du kunde i Middelfart Sparekasse, får du 50 kroner i rabat.

Lœs mere »

Ditlevsdal Open Air 2019
Torsdag d. 4. juli, kl.0:00

Ditlevsdal Bison Farm ligger placeret midt i den skønne nordfynske natur og er Europas største bisonfarm med ca. 400 amerikanske bisonokser. Til Open Air kan du både få en musikalsk og en gastronomisk oplevelse.

Lœs mere »

H.C. Andersen Festspillene 2019
Onsdag d. 17. juli, kl.0:00

Oplev H.C. Andersens eventyr i de smukke omgivelser i Den Fynske Landsby. Er du kunde i Middelfart Sparekasse, får du 30 kroner i rabat.

Lœs mere »

Tour de Vestfyn 2019
Søndag d. 11. august, kl.9:30

Deltag i Tour de Vestfyns 30 års jubilæumsløb – et motionscykelløb for alle. Ligegyldigt om du er en øvet cykelrytter eller blot ønsker en hyggelig dag i naturskønne omgivelser.

Lœs mere »

Fænøsund Løbet
Mandag d. 2. september, kl.18:30

Et løb, der med garanti giver sved på panden på den naturskønne rute. Det er gratis for kunder i Middelfart Sparekasse at deltage.

Lœs mere »

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.