Kom til gratis koncert med Lis Sørensen
Onsdag d. 1. august, kl.20:00

Kom og oplev en koncert med Lis Sørensen i Teltet på Gl. Havn. NEM Forsikring og Middelfart Sparekasse støtter Middelfart Jazzfezztival med koncerten. Kom og oplev en skøn koncert med en af Danmarks store sangerinder.

Lœs mere »

Saterday Night Fever
Torsdag d. 9. august, kl.20:00

Kom og oplev musicalen Saturday Night Fever med de mange store hits. Frøbjerg Bavnehøj er omdannet til Brooklyn med malerforretning, bro og et discogulv med lys i. Er du kunde i Middelfart Sparekasse, kan du købe billetter med 50 kr. rabat.

Lœs mere »

Tour de Vestfyn
Søndag d. 12. august, kl.9:30

Deltag i Tour de Vestfyn 2018 et motionscykelløb for alle. Ligegyldigt om du er en øvet cykelrytter eller blot ønsker en hyggelig dag i godt selskab i naturskønne omgivelser.

Lœs mere »

Kom og oplev Kolling & Lillebror til DET FOR BØRN
Lørdag d. 18. august, kl.10:00

Kom og leg med Hørning Puls. Der er masser af aktiviteter, som giver sved på panden og et smil på læben. Kolling & Lillebror underholder kl. 12.00. Et show for børn og barnelige sjæle, der for alvor sætter gang i løjerne.

Lœs mere »

Fænøsund Løbet
Mandag d. 3. september, kl.18:30

Et løb, der med garanti giver sved på panden på den naturskønne rute. Det er gratis for kunder i Middelfart Sparekasse, at deltage i Fænøsund Løbet.

Lœs mere »

Side 1 af 212

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.