Julekalender 2019
Torsdag d. 24. oktober, kl.0:00

Tilmeld dig julekalenderen, så er du med i konkurrencen om gavekort til Mofibo, 2 billetter til Rock Under Broen 2020, gavekort til BR på 1.000 kroner, gavekort til bridgewalking og gavekort på 4.000 kroner til Novasol.

Lœs mere »

Nytårsshow 2020 i Skibet
Lørdag d. 18. januar, kl.19:30

Oplev et brag af et nytårsshow i Skibet Hallen med Jens Jacob Tychsen aka Hr. Weyse fra Badehotellet på TV 2 og Prinsens Musikkorps fra Skive. Er du kunde i Middelfart Sparekasse, får du 50 kroner i rabat.

Lœs mere »

Krixrun Trailserie 2020
Torsdag d. 30. januar, kl.19:00

KriXrunTrailserie – Hylkedal er for alle og vi garanterer smil på læben, mudder på skoene og sved på panden. Er du kunde i Middelfart Sparekasse, får du 25 kr. i rabat.

Lœs mere »

Foredrag Lisbet Dahl
Tirsdag d. 25. februar, kl.19:30

Kom og hør Lisbet Dahl fortælle om sit utraditionelle liv og om alt det, tilværelsen har lært hende på godt og ondt. Er du kunde i Middelfart Sparekasse, får du 50 kroner i rabat.

Lœs mere »

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.