Krixrun Trailserie 2020
Torsdag d. 30. januar, kl.19:00

KriXrunTrailserie – Hylkedal er for alle og vi garanterer smil på læben, mudder på skoene og sved på panden. Er du kunde i Middelfart Sparekasse, får du 25 kr. i rabat.

Lœs mere »

Foredrag Lisbet Dahl
Tirsdag d. 25. februar, kl.19:30

Kom og hør Lisbet Dahl fortælle om sit utraditionelle liv og om alt det, tilværelsen har lært hende på godt og ondt. Er du kunde i Middelfart Sparekasse, får du 50 kroner i rabat.

Lœs mere »

Krixrun Trailserie 2020
Torsdag d. 27. februar, kl.19:00

Krixrun Trailløb – Munkebjerg er for alle. Vi garanterer et smil på læben, mudder på skoene og sved på panden. Er du kunde i Middelfart Sparekasse, får du 25 kr. i rabat.

Lœs mere »

Krixrun Trailserie 2020
Torsdag d. 26. marts, kl.19:00

KriXrun Trailserie – Hindsgavl er for alle og vi garanterer smil på læben, mudder på skoene og sved på panden. Er du kunde i Middelfart Sparekasse, får du 25 kr. i rabat.

Lœs mere »

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.