Menu 
Print Friendly
Share Button

De mange aktiviteter og en anderledes tilgang til sponsorater styrker relationerne mellem kunderne, foreningerne og Sparekassen 

Som garantsparekasse uden aktionærer nyder Middelfart Sparekasse en økonomisk frihed, som dagligt omsættes til fordele for kunderne. Et godt eksempel er, at det personlige hævekort hvert år giver kunderne rabat eller endda fri entré til en lang række lokale arrangementer.

Hvis du tilmelder dig Sparekassens elektroniske nyhedsbrev, får du automatisk besked, når der er nye spændende aktiviteter på plakaten.

Mere end blot en sponsor

Sparekassen støtter det lokale foreningsliv, men har en lidt anden tilgang til støtte end de fleste sponsorer. Sparekassen forsøger altid at være en aktiv medspiller, og det har båret frugt i form af talrige spændende events og populære traditioner. Den alternative tilgang til sponsortanken betyder, at et sponsorat kan vokse sig stort og værdifuldt for alle involverede – både foreningen, deltagerne, tilskuerne og Sparekassen.

I Middelfart Sparekasse er det Bodil Sørensen, der koordinerer de mange forskellige aktiviteter i tæt samarbejde med kollegaer og de lokale foreninger.

Tilmeld dig Middelfart Sparekasses nyhedsbrev, så holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her