Menu 

Har du lyst til at være en del af en arbejdsplads i rivende udvikling og en afdeling, hvor der både er plads til samarbejde og selvstændighed? Hvis ja, så er muligheden der nu. Middelfart Sparekasse søger en medarbejder til økonomiafdelingen på hovedkontoret i Middelfart.

Din baggrund

Din uddannelsesmæssige baggrund kan meget vel være cand.merc.aud., cand.merc.fir. eller lignende. Vigtigst er det, at du har en solid økonomisk baggrund, og har du erfaring fra den finansielle sektor eller revisionsbranchen, er det et stort plus. Under alle omstændigheder er dit kendskab til Excel i top, og du skal have gode engelskkundskaber.

Du skal blandt andet arbejde med:

  • regnskabsrapportering og skat
  • finansiel rapportering inden for blandt andet likviditet og kapitaldækning (COREP)
  • udvikling og optimering af eksisterende rapportering inden for likviditet, kapitaldækning og regnskab
  • dynamisk rapportering til Sparekassens ledelse og diverse myndigheder
  • den daglige likviditetsstyring
  • diverse ad hoc-opgaver.

Succes i jobbet

I Middelfart Sparekasse er arbejdsformen strategisk selvledelse. Det betyder, at du kan løse dine arbejdsopgaver på den måde, der passer dig bedst – med hensyntagen til, at friheden skal være til både dit og Sparekassens bedste. Samtidig tror vi på styrken i at samarbejde. Vi arbejder i teams, og faglig sparring er en naturlig del af vores hverdag.

For at lykkes i jobbet skal du kunne:

  • arbejde analytisk og have sans for detaljen
  • arbejde løsningsorienteret, så teori bliver til praksis
  • arbejde selvstændigt og tage initiativ
  • komme i mål med dine opgaver.

Har du lyst til at være en del af økonomiafdelingen i Middelfart Sparekasse, kan vi love dig, at du ikke kommer til at kede dig. Vi er seks kolleger, og selv om vi har travlt, har vi altid overskud til et smil og at hjælpe hinanden. Og det gælder ikke kun i økonomiafdelingen. På tværs af afdelinger og adresser har vi et helt unikt sammenhold. Det er en af årsagerne til, at vi i november 2016 blev kåret til Danmarks bedste arbejdsplads, og at de ansatte i finanssektoren i december 2016 pegede på Middelfart Sparekasse som den mest attraktive arbejdsplads i sektoren.

Søg jobbet

Vi skal have din ansøgning senest den 5. februar, men send den gerne hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende. Vi forventer, at du kan begynde i dit nye job den 1. april.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte økonomichef Trine Hauge Christensen på 2790 0565 eller HR-chef Helle Lund Gregersen på 2790 0547.

Tilmeld dig Middelfart Sparekasses nyhedsbrev, så holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her