Menu 
Print Friendly
Share Button

Middelfart Sparekasse er i hastig udvikling, og derfor har vi løbende behov for nye medarbejdere. Fra at have været en lille fynsk sparekasse er Middelfart Sparekasse i dag et pengeinstitut med knap 300 medarbejdere og 60.000 kunder fordelt på 18 afdelinger.

Vi yder rådgivning til erhvervs- og privatkunder i en afslappet og uhøjtidelig atmosfære med stor lokal kompetence – vi er lokale og professionelle. Vi tror på, at rigtig mange mennesker og mange erhvervsvirksomheder har behov for et pengeinstitut, der møder kunderne i øjenhøjde, og hvor ansvaret for kundens tilfredshed ligger hos den enkelte rådgiver.

Få et hurtigt indblik i Middelfart Sparekasses historie med denne animationsfilm – klik her

En af Danmarks bedste arbejdspladser

I Middelfart Sparekasse har vi arbejdet med medarbejderudvikling, arbejdsmiljø og selvledelse gennem mere end 25 år.

Siden 2002 har Middelfart Sparekasse placeret sig i toppen blandt Danmarks bedste arbejdspladser, og senest i 2015 kan vi glæde os over placeringen som Danmarks næstbedste arbejdsplads kåret af Great Place to Work.

Læs mere om Danmarks Bedste Arbejdsplads – klik her

Bedst til kunder

Vi tror på, at en god arbejdsplads giver overskud til kunderne, og det er dem, vi lever af. Og netop arbejdsglæden smitter af på både privat- og erhvervskunder, der i flere uafhængige undersøgelser i både 2014 og 2015 har kåret Middelfart Sparekasse som det pengeinstitut, der har den højeste kundetilfredshed.

Middelfart Sparekasses berettigelse som pengeinstitut er, at kunderne har tillid til, at Sparekassen kan levere et langsigtet og stabilt fundament for deres økonomi, og der er ingen tvivl om, at kundernes opbakning er altafgørende. Derfor er Sparekassens vision at være bedst til kunder.

Læs mere om Middelfart Sparekasses vision, mission og værdigrundlag – klik her

Tilmeld dig Middelfart Sparekasses nyhedsbrev, så holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores e-nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her