Menu 
Print Friendly
Share Button

Middelfart Sparekasse er i hastig udvikling, og derfor har vi løbende behov for nye medarbejdere.

Vi yder rådgivning til erhvervs- og privatkunder i en afslappet og uhøjtidelig atmosfære med stor lokal kompetence – vi er lokale og professionelle!

Fra at have været en lille fynsk sparekasse er Middelfart Sparekasse i dag et pengeinstitut med mere end 260 medarbejdere og 56.000 kunder fordelt på 16 afdelinger.

Danmarks bedste pengeinstitut

Igennem 13 år har Middelfart Sparekasse ligget helt i top blandt Danmarks bedste arbejdspladser, senest som nr. 1 i 2009 og 2008. I 2007 blev vi også kåret som Europas bedst finansielle arbejdsplads. Som en ekstra anerkendelse fik vi – som en blandt 6 virksomheder i Europa – prisen som European Trust Champion i 2007. Den pris bliver givet for en vedholdende indsats gennem flere år. I 2009 er vi blevet kåret som den 5. bedste arbejdesplads i Europa med op til 250 ansatte. Det er Great Place to Work Institute, der kårer vinderne.

Når det er vigtigt for os at være en god arbejdsplads, er det også for kundernes skyld. Vi tror på, at en god arbejdsplads giver overskud til kunderne, og det er dem, vi lever af.

Vi tror på, at rigtig mange mennesker og mange erhvervsvirksomheder har behov for et pengeinstitut, der møder kunderne i øjenhøjde, og hvor det totale ansvar for kundens tilfredshed ligger hos den enkelte rådgiver.

Læs mere om Danmarks Bedste Arbejdsplads – klik her