Menu 

Velkommen til Middelfart Sparekasse i Vejle

Middelfart Sparekasses afdeling i Vejle.

Vil du også være en af Danmarks mest tilfredse kunder?

Book et møde eller kom ind i afdelingen på Vestre Engvej 1 A.

Middelfart Sparekasse – mere end en bank

Middelfart-Sparekasse-Vejle---afdelingsfotoI 1992 valgte Middelfart Sparekasse at åbne afdeling i Vejle. Vi åbnede på hjørnet af Vedelsgade og Vesterbrogade i små lokaler med 4 medarbejdere. Siden er afdelingen vokset – både i forhold til kunder og ansatte – og i dag er vi 16 medarbejdere. Derfor finder du os nu på Vestre Engvej 1A. Her har vi fået nogle dejlige lokaler, hvor der er plads til yderligere kunder og bedre parkeringsforhold.

2 afdelinger i Vejle

I Vejle har Middelfart Sparekasse to afdelinger – én i Vindinggård Center og én på Vestre Engvej.

Middelfart Sparekasse bruger kræfterne lokalt

Middelfart Sparekasse lægger vægt på, at et kundeforhold skal være til glæde for begge parter. Det er ikke nok, at Sparekassen tjener penge. Et af de specielle træk ved Sparekassen er, at en del af vores overskud altid går tilbage til vores kunder, bl.a. via MS Oplev, som giver rabat eller fri adgang til en lang række arrangementer i vores område. Sparekassens medarbejdere er selv aktive i foreningslivet, så du vil også møde dem uden for Sparekassen.

Du er altid velkommen i Middelfart Sparekasse

Både nuværende kunde og kunder, der vil skifte bank til Middelfart Sparekasse, er altid velkommen i vores afdeling. Vi står gerne til rådighed, hvis du har brug for en sparringspartner, og vi finder sammen med dig den helt rigtige løsning. Det uanset om du er privatkunde eller har en virksomhed, som du gerne vil have sparring omkring.

Som ny kunde er det ganske gratis at skifte bank og flytte til os.

På gensyn i Middelfart Sparekasse – Vejle afdelingen

Vil du også være en af Danmarks mest tilfredse kunder?

Book et møde eller kom ind i afdelingen på Vestre Engvej 1 A.