Menu 

Velkommen til Middelfart Sparekasse i Vejle

Aktuelt :

Velkommen til Kirsten Sole Vallentin

Kirsten-Sole-VallentinMiddelfart Sparekasse i Vejle er i en forrygende udvikling. Med god vind i sejlene byder afdelingen pr. 1. april velkommen til kundemedarbejder Kirsten Sole Vallentin. Kirsten kommer fra en lignende stilling i Den Jyske Sparekasse i Vejle. Hun har altid boet i Vejle og bringer således både lokalkendskab og knap 30 års brancheerfaring til Sparekassen.

En stor del af fritiden går med sport, hvor specielt fodbold og fitness har stor interesse. Derudover nyder hun tilskuerrollen når børnene dyrker deres sport.

Du kan kontakte Kirsten på 76435146 eller på ksv@midspar.dk.

Middelfart Sparekasse – mere end en bank

Middelfart-Sparekasse-Vejle---afdelingsfotoI 1992 valgte Middelfart Sparekasse at åbne afdeling i Vejle. Vi åbnede på hjørnet af Vedelsgade og Vesterbrogade i små lokaler med 4 medarbejdere. Siden er afdelingen vokset – både i forhold til kunder og ansatte – og i dag er vi 16 medarbejdere. Derfor finder du os nu på Vestre Engvej 1A. Her har vi fået nogle dejlige lokaler, hvor der er plads til yderligere kunder og bedre parkeringsforhold.

2 afdelinger i Vejle

I Vejle har Middelfart Sparekasse 2 afdelinger – én i Vindinggård Center og én på Vestre Engvej.

Middelfart Sparekasse bruger kræfterne lokalt

Middelfart Sparekasse lægger vægt på, at et kundeforhold skal være til glæde for begge parter. Det er ikke nok, at Sparekassen tjener penge. Et af de specielle træk ved Sparekassen er, at en del af vores overskud altid går tilbage til vores kunder, bl.a. via MS Oplev, som giver rabat eller fri adgang til en lang række arrangementer i vores område. Sparekassens medarbejdere er selv aktive i foreningslivet, så du vil også møde dem uden for Sparekassen.

Du er altid velkommen i Middelfart Sparekasse

Både nuværende kunde og kunder, der vil skifte bank til Middelfart Sparekasse, er altid velkommen i vores afdeling. Vi står gerne til rådighed, hvis du har brug for en sparringspartner, og vi finder sammen med dig den helt rigtige løsning. Det uanset om du er privatkunde eller har en virksomhed, som du gerne vil have sparring omkring.

Som ny kunde er det ganske gratis at skifte bank og flytte til os.

På gensyn i Middelfart Sparekasse – Vejle afdelingen

Se hvordan du skifter bank – klik her

Book et møde i Middelfart Sparekasse i Vejle

Find en medarbejder i Middelfart Sparekasse i Vejle