Menu 

Velkommen til Middelfart Sparekasse i Vejle

Velkommen til erhvervsrådgiver Finn Nielsen

Middelfart Sparekasse i Vejle er i forrygende udvikling. Finn-Nielsen---KopiOg det er til stor glæde for afdelingsdirektør Annemette Søgaard Jeppesen, der pr. 1. februar byder velkommen til 53-årige erhvervsrådgiver Finn Nielsen. Finn medbringer 35 års erfaring fra sin karriere i Sydbank og kommer fra et job som erhvervsrådgiver i Sydbank i Vejle. For den 53-årige vejlenser er udfordringer og et godt arbejdsmiljø med humor en vigtig del af hverdagen.

- Dét at være troværdig og oprigtig i dialogen med kunder og kolleger er en ting, jeg værdsætter højt. Jeg glæder mig til at sparre med mine kunder og til at skabe gode, bæredygtige forretninger – som både er til gavn for kunderne og sparekassen, fortæller Finn og påpeger, at sparekassens gode ry også lokkede den erfarne rådgiver.

Finn er gift med Lene og bor i Vejle, hvor han også er født og opvokset. Sammen har de 3 drenge, der alle er flyttet hjemmefra. Finn byder således ind med en stor kontaktflade og mange lokale relationer. I fritiden er han meget aktiv og spiller blandt andet golf i Vejle Golf Club, dyrker motion i træningscenter og har gennem mange år været en stabil løber med flere maratonløb i bagagen. Derudover har Finn stor passion for vin og gastronomi og læser gerne en god bog, når tiden er til det.

Du kan kontakte Finn direkte på 76 43 51 32  eller på fin@midspar.dk.

Middelfart Sparekasse – mere end en bank

I 1992 valgte Middelfart Sparekasse at åbne afdeling i Vejle. Vi åbnede på hjørnet af Vedelsgade og Vesterbrogade i små lokaler med 4 medarbejdere. Siden er afdelingen vokset – både i forhold til kunder og ansatte – og i dag er vi 15 medarbejdere. Derfor finder du os nu på Vestre Engvej 1A. Her har vi fået nogle dejlige lokaler, hvor der er plads til yderligere kunder og bedre parkeringsforhold.

2 afdelinger i Vejle

I Vejle har Middelfart Sparekasse 2 afdelinger – én i Vindinggård Center og én på Vestre Engvej.

Middelfart Sparekasse bruger kræfterne lokalt

Middelfart Sparekasse lægger vægt på, at et kundeforhold skal være til glæde for begge parter. Det er ikke nok, at Sparekassen tjener penge. Et af de specielle træk ved Sparekassen er, at en del af vores overskud altid går tilbage til vores kunder, bl.a. via MS Oplev, som giver rabat eller fri adgang til en lang række arrangementer i vores område. Sparekassens medarbejdere er selv aktive i foreningslivet, så du vil også møde dem uden for Sparekassen.

Du er altid velkommen i Middelfart Sparekasse

Både nuværende kunde og kunder, der vil skifte bank til Middelfart Sparekasse, er altid velkommen i vores afdeling. Vi står gerne til rådighed, hvis du har brug for en sparringspartner, og vi finder sammen med dig den helt rigtige løsning. Det uanset om du er privatkunde eller har en virksomhed, som du gerne vil have sparring omkring.

Som ny kunde er det ganske gratis at skifte bank og flytte til os.

På gensyn i Middelfart Sparekasse – Vejle afdelingen

Se hvordan du skifter bank – klik her

Book et møde i Middelfart Sparekasse i Vejle

Find en medarbejder i Middelfart Sparekasse i Vejle