Menu 

Velkommen til Middelfart Sparekasse i Ødsted

ødsted

Vi holder ferielukket i Ødsted i uge 29 og 30

Middelfart Sparekasse i Ødsted holder sommerferielukket fra mandag den 13. juli til og med fredag den 24. juli 2015.

Rent praktisk betyder det, at du ikke vil kunne møde os i afdelingen eller have adgang til kassen. Du vil i hele perioden kunne komme i kontakt med vores afdelingsdirektør Birthe Kyed, som vil arbejde fra vores afdeling i Vejle. Så har du spørgsmål eller brug for rådgivning, er du meget velkommen til at ringe til hende eller besøge hende i afdelingen i Vejle.

Middelfart Sparekasse, Vestre Engvej 1A, 7100 Vejle

Telefon 7583 6666

Åbningstider: Mandag – fredag kl. 10-16 og torsdag kl. 10-17

Får du brug for kontanter, kan vores pengeautomat selvfølgelig stadig benyttes i lukkeperioden – ligesom i vores øvrige afdelinger.

Mere end en bank i Ødsted

Middelfart Sparekasse i Ødsted så dagens lys i 1997. Vores tre personers bemandede afdeling har været en stor succes, og vi har fået en helt overvældende tilslutning af kunder. Hvis du vil skifte bank, har vi stadig overskud til flere kunder i Ødsted, så du er altid velkommen til at kigge forbi afdelingen.

Mere liv til Ødsted

I Sparekassen betyder det meget for os, at vores overskud gør gavn, hvor kunderne er. Derfor holder vi fast i det lokale netværk, som er vores halve liv her i byen. Det skal fortsat komme både dig og foreningerne til gode, at vi har overskud til lidt ekstra. Vi støtter det lokale foreningsliv i bred forstand. Eksempelvis Ødsted Seniorpetanqueklub, Ammitsbøl/Jerlev SG&I og Fodboldskolen.

Det er gratis at skifte pengeinstitut

Kig ind til os, hvis du gerne vil mærke, hvordan vi også har overskud til dig. Så kan du aftale en tid til et tjek af din økonomi – helt gratis og uforpligtende. Vælger du at flytte til os, så koster det dig ingenting, og vi ordner alt det praktiske.

Vi glæder os til at se dig i Ødsted afdelingen!

Se hvordan du skifter bank – klik her

Book møde med Middelfart Sparekasse i Ødsted

Find en medarbejder i Ødsted