Menu 

Velkommen til Middelfart Sparekasse i Odense Erhverv

Odense erhverv

Vil du også være en af Danmarks mest tilfredse kunder?

Book et møde eller kom ind i afdelingen på Dalumvej 54 B.

Nu kan alle betale med Swipp

Nu kan også kunder i Danske Bank betale med Swipp. Dermed kan erhvervsdrivende uden hindringer bruge markedets billigste betalingsløsning

Fra og med i dag, onsdag den 15. juni, er Swipp Erhverv blevet endnu mere attraktiv for erhvervsdrivende. Swipp er i forvejen den hurtigste, sikreste og billigste betalingsløsning til erhvervslivet, og nu kan alle bankkunder i Danmark betale med Swipp. Der er nemlig åbnet mulighed for, at kunder i Danske Bank kan betale med Swipp. Det betyder, at du som erhvervskunde i Middelfart Sparekasse kan tilbyde den samme attraktive mobilbetalingsløsning til alle kunder. Til glæde for både dig og kunderne.

Den store fordel ved at benytte Swipp er, at den fungerer som en konto til konto-overførsel. Det betyder, at kundens overførsel ikke er gennem nogle fordyrende mellemled, før pengene er på din konto. Samtidig giver modellen sikkerhed for, at der er dækning for beløbet.

Den helt samme model kan vi ikke tilbyde, når Danske Bank-kunder betaler med Swipp. Da Danske Bank står uden for konto til konto-samarbejdet, skal brugeren oprette sit VisaDankort eller Mastercard i appen. Dermed er der ikke den samme saldokontrol før overførslen, når Dansk Bank-kunder bruger Swipp. Derfor kan kunder i Danske Bank overføre 10.000 kr. dagligt via Swipp – et beløb, som Swipp indestår for, at du modtager i tilfælde af, at der ikke er dækning på kundens konto. Alle øvrige Swipp-brugere kan overføre 50.000 kr. dagligt. Der er ingen øvre grænse for, hvor mange penge, du som erhvervsdrivende kan modtage via Swipp pr. dag.

Vi hjælper dig i gang med det samme

Der er flere muligheder for at bruge Swipp i din forretning. Vi vil selvfølgelig gerne vende dine muligheder og fordele ved at bruge Swipp som din foretrukne betalingsmetode, og finde den rigtige løsning for dig.

Swipp for alle

Butikker får nemmere vej til mobilbetaling

Swipp og Verifone lancerer nemmeste mobilbetaling, hvor du blot skal holde din telefon hen til betalingsterminalen og swippe én gang for at betale.

Læs mere

Swipp og Verifone

Middelfart Sparekasse – mere end en bank

Som erhvervskunde i Middelfart Sparekasses afdeling Odense Erhverv får du hurtig betjening og kompetent rådgivning

I Middelfart Sparekasse er vi lige så afhængige af det lokale erhvervsliv, som du er. Det mærker du i vores interesse for dig og din virksomhed. Uanset din virksomheds størrelse har du krav på kompetent rådgivning til tiden. Derfor får du en fast erhvervsrådgiver, der står klar til at hjælpe med at finde bæredygtige løsninger på dine udfordringer.

Kort fra ide til handling

Når du kommer med ideerne, er vores korte beslutningsveje og let tilgængelighed klare fordele – og vi står klar til at møde dig der, hvor du er. Vi ynder at være i tæt dialog med vores kunder og vil derfor også gerne besøge dig på din hjemmebane, så vi kan få en endnu bedre forståelse for din forretning.

Vi tror på, at vores menneskesyn og grundholdning om nærhed og ordentlighed lønner sig på den lange bane. Vi vil gerne være tæt på vores kunder og være med til at søsætte de rette ideer og projekter med bæredygtige perspektiver til gavn for udviklingen og væksten for os alle.

Vi gør det, vi er gode til, og den anerkendelse, vi får fra vores kunder, vidner herom – ikke mindst den ekstraordinære kundetilgang, vi har oplevet de senere år.

Vil du være kunde i vores afdeling i Odense?

Kig forbi og få et par friske øjne på din økonomi – du er altid velkommen hos os. Vi finder den bedste løsning til dig, og det er ganske gratis.

Vi glæder os til at se dig i Odense afdelingen

Vil du også være en af Danmarks mest tilfredse kunder?

Book et møde eller kom ind i afdelingen på Dalumvej 54 B.

Tilmeld dig Middelfart Sparekasses nyhedsbrev, så holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her

  • © Middelfart Sparekasse • Havnegade 21 • 5500 Middelfart • kontakt@midspar.dk • CVR 24 74 48 17