Menu 

Velkommen til Middelfart Sparekasse i Middelfart Erhverv

Middelfart Sparekasses erhvervsafdeling i Middelfart

Vil du også være en af Danmarks mest tilfredse kunder?

Book et møde eller kom ind i afdelingen på Havnegade 21.

Sparekassen tur-retur

Allan Christensen har nu været i Middelfart Sparekasse i ét år. For anden gang, for han var også ansat her fra 1999 til 2006.

Udfordringen var lidt for fristende, så i 2006 takkede Allan Christensen ja til at være med til at løbe Spar Nords helt nye afdeling i Middelfart i gang. Så efter syv i år i Sparekassen sagde han farvel. Og på gensyn, skulle det vise sig.

“Jeg var på ingen måde utilfreds med Sparekassen. Men jeg kunne ikke sige nej til udfordringen i at åbne noget nyt – oven i købet sammen med folk, jeg kendte godt,” siger Allan Christensen.

Tilknytningen til Sparekassen forsvandt ikke helt. Allans bror, Torben, er privatkundechef i Middelfart Sparekasse i Fredericia, og han spurgte flere gange i de følgende år, om ikke Allan skulle tilbage.

I foråret 2015 begyndte han at overveje at sige ja til det. Hans arbejdssted var da skiftet fra Middelfart til Fredericia.

“Jeg synes, det er vigtigt, man arbejder i den by, eller det område, hvor man har sine kunder. Og jeg følte lidt, at jeg mistede følingen med, hvad der skete i byen,” siger Allan Christensen.

Sparekassen ville også gerne have Allan tilbage, så 1. maj 2015 var han tilbage i erhvervsafdelingen i Middelfart. Med et helt nyt hold kolleger og i et nyt hovedsæde. Her kunne han konstatere, at Sparekassen havde været gennem en markant udvikling, mens han var væk. Antallet af både medarbejdere og afdelinger er stort set fordoblet siden 2006.

“Jeg kan mærke, at Sparekassen er blevet mere forretningsorienteret. Samtidig har jeg store frihedsgrader til at træffe beslutninger med mine kunder. Og så kan jeg godt lide, at Sparekassen engagerer sig lokalt og støtter op om de lokale foreninger,” siger Allan Christensen.

I forhold til sit arbejde kan han også mærke, at Sparekassen har haft vokseværk. Med væksten er balancen vokset.

“Der er flere penge at låne ud af i dag. Vi kan matche stort set alle kunders behov,” siger Allan Christensen, der også har flere kolleger i erhvervsafdelingen i dag end i 2006.

“Det er gode kolleger med et godt miks både hvad angår alder og køn,” siger han.

Bor i Jylland, arbejder på Fyn

Siden 1996 har 56-årige Allan Christensen arbejdet i Middelfart. Og boet i Erritsø sammen med hustruen Joan. De har to børn, et barnebarn og et mere på vej. Tilknytningen til Fredericia og Middelfart får han manifisteret hvert år i maj, da han er trofast deltager i Lillebælt Halvmarathon, der har start og mål i Middelfart og mange kilometer i Fredericia.

“Hele familien løber, og det er en dejlig måde at være sammen på,” siger Allan Christensen.

Allan Christensen er tilbage i erhvervsafdelingen i Middelfart Sparekasse. Her var han også ansat fra 1999 til 2006.

Du får en engageret og nyskabende partner i Middelfart Erhverv

For din virksomhed er Middelfart Sparekasse naturligvis primært et pengeinstitut, som skal vejlede og støtte dig i din drift og udvikling. Vores vision er at vi vil være bedst til kunder og vi mener, der skal lidt mere til. Derfor står vi bag mange andre aktiviteter, som udvikler dit nærområde og dermed også dine forretningsmuligheder.

Kort fra ide til handling

Når du kommer med ideerne, er vores korte beslutningsveje og let tilgængelighed klare fordele – og vi står klar til at møde dig der, hvor du er. Vi ynder at være i tæt dialog med vores kunder og vil derfor også gerne besøge dig på din hjemmebane, så vi kan få en endnu bedre forståelse for din forretning.

Bæredygtige beslutninger: Hurtigt

Vi er et pengeinstitut for alle typer virksomheder. Uanset størrelse har du krav på kompetent rådgivning – til tiden. Du har ideerne og kender din virksomhed, mens vi kender området og de økonomiske muligheder. Så i fællesskab kan vi træffe rigtige og bæredygtige beslutninger.

Du får naturligvis en fast erhvervsrådgiver, som kender dig og din virksomhed. Det er en fordel – især når det skal gå stærkt.

Vi glæder os til at se dig i Middelfart!

Klik her for at booke et møde i Middelfart

Vil du også være en af Danmarks mest tilfredse kunder?

Book et møde eller kom ind i afdelingen på Havnegade 21.

Tilmeld dig Middelfart Sparekasses nyhedsbrev, så holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her