Menu 

Velkommen til Middelfart Sparekasse i Middelfart Erhverv

Middelfart Sparekasses erhvervsafdeling i Middelfart

Vil du også være en af Danmarks mest tilfredse kunder?

Book et møde eller kom ind i afdelingen på Havnegade 21.

DISRUPTION, DEN 4. INDUSTRIELLE REVOLUTION OG DELEØKONOMI

BDO og Middelfart Sparekasse inviterer til inspirationsaften med temaet: hvad der skal til for at igangsætte et nyt opsving i Danmark.

Du får en status på det danske erhvervsklima med afsæt i BDO’s netop udkomne SMV Barometer 2016:

  • Danmarks største undersøgelse af erhvervsklimaet i mindre og mellemstore virksomheder, der hvert år udarbejdes af BDO.
  • Teknologi – hvad venter os lige om hjørnet og på længere sigt?
  • Hvad der skal til for at igangsætte konkurrencekraft i en global verden, hvor deleøkonomi vinder mere og mere frem og hvor teknologien udvikler sig med så hastige skridt, at det er svært at følge med.
  • Netværk med andre virksomhedsledere.

 

Læs mere om arrangementet og tilmeld dig – klik her

Claus Skytte

Nu kan alle betale med Swipp

Nu kan også kunder i Danske Bank betale med Swipp. Dermed kan erhvervsdrivende uden hindringer bruge markedets billigste betalingsløsning

Fra og med i dag, onsdag den 15. juni, er Swipp Erhverv blevet endnu mere attraktiv for erhvervsdrivende. Swipp er i forvejen den hurtigste, sikreste og billigste betalingsløsning til erhvervslivet, og nu kan alle bankkunder i Danmark betale med Swipp. Der er nemlig åbnet mulighed for, at kunder i Danske Bank kan betale med Swipp. Det betyder, at du som erhvervskunde i Middelfart Sparekasse kan tilbyde den samme attraktive mobilbetalingsløsning til alle kunder. Til glæde for både dig og kunderne.

Den store fordel ved at benytte Swipp er, at den fungerer som en konto til konto-overførsel. Det betyder, at kundens overførsel ikke er gennem nogle fordyrende mellemled, før pengene er på din konto. Samtidig giver modellen sikkerhed for, at der er dækning for beløbet.

Den helt samme model kan vi ikke tilbyde, når Danske Bank-kunder betaler med Swipp. Da Danske Bank står uden for konto til konto-samarbejdet, skal brugeren oprette sit VisaDankort eller Mastercard i appen. Dermed er der ikke den samme saldokontrol før overførslen, når Dansk Bank-kunder bruger Swipp. Derfor kan kunder i Danske Bank overføre 10.000 kr. dagligt via Swipp – et beløb, som Swipp indestår for, at du modtager i tilfælde af, at der ikke er dækning på kundens konto. Alle øvrige Swipp-brugere kan overføre 50.000 kr. dagligt. Der er ingen øvre grænse for, hvor mange penge, du som erhvervsdrivende kan modtage via Swipp pr. dag.

Vi hjælper dig i gang med det samme

Der er flere muligheder for at bruge Swipp i din forretning. Vi vil selvfølgelig gerne vende dine muligheder og fordele ved at bruge Swipp som din foretrukne betalingsmetode, og finde den rigtige løsning for dig.

Swipp for alle

Du får en engageret og nyskabende partner i Middelfart Erhverv

For din virksomhed er Middelfart Sparekasse naturligvis primært et pengeinstitut, som skal vejlede og støtte dig i din drift og udvikling. Vores vision er at vi vil være bedst til kunder og vi mener, der skal lidt mere til. Derfor står vi bag mange andre aktiviteter, som udvikler dit nærområde og dermed også dine forretningsmuligheder.

Kort fra ide til handling

Når du kommer med ideerne, er vores korte beslutningsveje og let tilgængelighed klare fordele – og vi står klar til at møde dig der, hvor du er. Vi ynder at være i tæt dialog med vores kunder og vil derfor også gerne besøge dig på din hjemmebane, så vi kan få en endnu bedre forståelse for din forretning.

Bæredygtige beslutninger: Hurtigt

Vi er et pengeinstitut for alle typer virksomheder. Uanset størrelse har du krav på kompetent rådgivning – til tiden. Du har ideerne og kender din virksomhed, mens vi kender området og de økonomiske muligheder. Så i fællesskab kan vi træffe rigtige og bæredygtige beslutninger.

Du får naturligvis en fast erhvervsrådgiver, som kender dig og din virksomhed. Det er en fordel – især når det skal gå stærkt.

Vi glæder os til at se dig i Middelfart!

Klik her for at booke et møde i Middelfart

Vil du også være en af Danmarks mest tilfredse kunder?

Book et møde eller kom ind i afdelingen på Havnegade 21.

Tilmeld dig Middelfart Sparekasses nyhedsbrev, så holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her

  • © Middelfart Sparekasse • Havnegade 21 • 5500 Middelfart • kontakt@midspar.dk • CVR 24 74 48 17