Menu 

Velkommen til Middelfart Sparekasse i Middelfart Erhverv

Middelfart_hovedsæde

Aktuelt i Middelfart Erhverv:

Velkommen til erhvervsrådgiver Allan Christensen

Middelfart Sparekasse opruster på Allan-Christensenerhvervssiden i Middelfart og har netop ansat den erfarne erhvervsrådgiver Allan Christensen, der med sit lokalkendskab skal være med til at styrke sparekassens erhvervsområde i Middelfart.
– Vi arbejder hårdt for, at være det indlysende valg af pengeinstitut for virksomheder i Middelfart og omegn, og da vi ønsker at kunne tilbyde det højst mulige serviceniveau, er vi glade for, at Allan har takket ja til de nye udfordringer i vores afdeling, fortæller Henrik Nygaard, der er afdelingsdirektør i erhvervsafdelingen i Middelfart.

For Allan Christensen var Middelfart Sparekasse det oplagte valg. Han har tidligere været ansat i Sparekassen og er nu vendt tilbage. Det var både nye udfordringer og Sparekassens ry, der lokkede.
– Jeg er glad for at være tilbage. Sparekassen er kendt for et stort kundefokus og har værdier, der harmonerer godt med mine egne. Jeg ser frem til at sparre med erhvervslivet i Middelfart i min nye rolle, og glæder mig til at skabe gode forretninger for både Sparekassen og erhvervslivet i Middelfart, siger Allan Christensen.

I Sparekassen kan vi også glæde os over gensynet. Allan har 37 års erfaring fra branchen – heraf 20 år som erhvervsrådgiver. Derudover har han et stort netværk og lokalkendskab, som afdelingen og ikke mindst erhvervskunder i Middelfart kan nyde godt af.

Allan er 55 år og er født og opvokset i Fredericia og har arbejdet i Middelfart siden 1996. Fritiden bruges på huset og haven i Erritsø, hvor han bor med sin kone Joan. Derudover dyrker han fitness og løb.

Du kan kontakte Allan på64 22 22 75 eller ach@midspar.dk

 

Du får en engageret og nyskabende partner i Middelfart Erhverv

For din virksomhed er Middelfart Sparekasse naturligvis primært et pengeinstitut, som skal vejlede og støtte dig i din drift og udvikling. Vores vision er at vi vil være bedst til kunder og vi mener, der skal lidt mere til. Derfor står vi bag mange andre aktiviteter, som udvikler dit nærområde og dermed også dine forretningsmuligheder.

Bæredygtige beslutninger: Hurtigt

Vi er et pengeinstitut for alle typer virksomheder. Uanset størrelse har du krav på kompetent rådgivning – til tiden. Du har ideerne og kender din virksomhed, mens vi kender området og de økonomiske muligheder. Så i fællesskab kan vi træffe rigtige og bæredygtige beslutninger.

Du får naturligvis en fast erhvervsrådgiver, som kender dig og din virksomhed. Det er en fordel – især når det skal gå stærkt.

Vi glæder os til at se dig i Middelfart!

Book møde i Middelfart – klik her