Menu 
Print Friendly
Share Button

Velkommen til Middelfart Sparekasse i Fredericia

God vind i sejlene siden 1990

I 1990 satte Middelfart Sparekasse sejl og begav sig over Lillebælt til Fredericia.

Vi startede på Vesterbrogade med fire medarbejdere. Afdelingen har siden starten været i en rivende udvikling, og i dag er vi 17 medarbejdere. I dag har vi til huse i Prinsessegade 95 – en central placering i hjertet af Fredericias nye bydel, Fredericia C.  Igennem årene har vi været en aktiv medspiller i Fredericia, og vi vil fortsætte med at bidrage aktivt til udviklingen af Fredericia.

Besøg os i Prinsessegade og husk, at du kan benytte vores gratis kundeparkering i gården.

For privatkunder

Vi har byens største privatkundeafdeling, der kan rådgive om alt fra investering til pension og synliggøre dine muligheder, så du kan træffe det rigtige valg gennem de store og små beslutninger i dit liv. Du får personlig rådgivning mandag til fredag fra kl. 08.00 – 18.00.

I rådgivningstiden kan du altid få fat i din rådgiver – uden at skulle igennem et callcenter. Du finder din rådgivers kontaktinformation her. Den korte beslutningsgang i vores afdeling sikrer dig desuden altid en hurtig og effektiv service.

Vi håndterer alle former for ind- og udbetalinger og veksler altid valuta. Vores kasse er åben alle hverdage fra 10-16 – torsdag helt til kl. 17.  Desuden står vi klar med personlig rådgivning fra kl. 8-18 alle hverdage.

De fleste bliver kunde hos os, fordi de har hørt os positivt omtalt. Faktisk har Finanssektorens KundeBenchmark 2014, netop kåret os for at have opnået den højeste kundetilfredshed blandt privatkunder.

Vil du også være en af Danmarks mest tilfredse kunder? Så kom ind i afdelingen eller book et møde her.

For erhvervskunder

I vores erhvervsafdeling står et stærkt team af erfarne lokale erhvervsmedarbejdere klar med professionel sparring til alle typer erhverv. Vi kender lokalområdet og de økonomiske muligheder på markedet og tilbyder altid kompetent og bæredygtig rådgivning i alle virksomhedens faser. Vort setup tilbyder alle former for finansiering og leasing. Herudover har vi specialister der kan pleje din virksomheds formue.

Hvis din virksomhed har brug for håndtering af ind- og udbetalinger samt valuta, tilbyder vi også dette. Vores kasse er åben alle hverdage fra 10-16 – torsdag helt til kl. 17.

De fleste bliver kunde hos os, fordi de har hørt os positivt omtalt. Faktisk har Finanssektorens KundeBenchmark 2014, netop kåret os for at have opnået den højeste kundetilfredshed blandt erhvervskunder.

Vil du også være en af Danmarks mest tilfredse kunder? Så kom ind i afdelingen eller book et møde her.

Danmarksmester i kundetilfredshed

Da Finanssektorens største kundetilfredshedsanalyse blev gennemført i november 2014, blev Middelfart Sparekasse placeret på en fornem førsteplads både for privat- og erhvervskunder. Der var indsamlet svar fra 27.000 kunder i 39 forskellige danske pengeinstitutter

Mere liv til Fredericia

Det betyder meget for os, at vores overskud gør gavn der hvor kunderne er. Vi støtter det lokale foreningsliv i bred forstand, og vores engagement i lokalområdet har de seneste år haft stor betydning for udviklingen af Fredericias kultur- og foreningsliv. Eksempelvis støtter vi:

  • Det Danske Musical Akademi – se video om sponsoratet her
  • Skærbæk Havnefest
  • Fodslaw
  • Fredericia Byorkester
  • FHK Fredericia Håndboldklub
  • Oktoberfest i Fredericia
  • Fredericia Golf Club
  • Egum Rideklub og mange flere…..
Vi glæder os til at se dig
  • © Middelfart Sparekasse • Havnegade 21 • 5500 Middelfart • kontakt@midspar.dk • CVR 24 74 48 17
  • Middelfart Sparekasse er i lighed med øvrige danske pengeinstitutter under tilsyn af Finanstilsynet