Menu 

Velkommen til Middelfart Sparekasse i Fredericia

Fredericia

Vil du også være en af Danmarks mest tilfredse kunder?

Book et møde eller kom ind i afdelingen på Prinsessegade 95.

Der er desværre udsolgt til dette arrangement

Vi har fødselsdag – og DU er inviteret

Middelfart Sparekasse fylder hele 162 år, og det vil vi gerne fejre med vores kunder torsdag den 16. april fra kl. 10-16. Så kig forbi din lokale afdeling – vi inviterer på kaffe og fødselsdagskage, og vi glæder os til at se dig.

Vind en lækker kage til din egen fødselsdag

20150326 535x292 MS F+©dselsdag_OK

Mere end en bank – i Fredericia siden 1990

I 1990 åbnede Middelfart Sparekasse dørene Fredericia. Afdelingen har siden starten været i en rivende udvikling, og i dag er vi 17 medarbejdere i de moderne lokaler i Prinsessegade 95 – en central placering i hjertet af Fredericias nye bydel, Fredericia C.  Igennem årene har vi været en aktiv medspiller i Fredericia, og vi vil fortsætte med at bidrage aktivt til udviklingen af byen.

 Tag på rundtur i Sparekassen

Vi samler på tilfredse kunder

Vi servicerer både privat- og erhvervskunder og tilbyder kompetent rådgivning med hurtige beslutningsgange. De fleste af vores kunder kommer til Sparekassen, fordi de har hørt os positivt omtalt blandt familie og venner – og vi har også plads til dig.

Danmarksmester i kundetilfredshed

Da Finanssektorens største kundetilfredshedsanalyse blev gennemført i november 2014, blev Middelfart Sparekasse placeret på en fornem førsteplads både for privat- og erhvervskunder. Der var indsamlet svar fra 27.000 kunder i 39 forskellige danske pengeinstitutter.

Vi glæder os til at se dig i vores afdeling i Fredericia.

Se hvordan du skifter bank – klik her

Støtter lokalområdet i Fredericia

Vi lægger stor vægt på et tæt samspil med de foreninger og aktiviteter, vi støtter, hvilket er til gavn for både foreningerne og Sparekassen. Vort engagement i både bredde- og elitesport har de seneste år været betydelig.

Vi glæder os til at se dig i vores afdeling i Fredericia

Se hvordan du skifter bank – klik her

Hos os får du

 • Et af Fredericias største pengeinstitutter – både privat og erhverv
 • Mulighed for at blive en del af Danmarks mest tilfredse kunder
 • Direkte kontakt til beslutningsdygtige personlige rådgivere
 • Gode parkeringsmuligheder, direkte ved indgangen i gården
 • Kassebetjening

 

Mere liv til Fredericia

Det betyder meget for os, at vores overskud gør gavn der hvor kunderne er. Vi støtter det lokale foreningsliv i bred forstand, og vores engagement i lokalområdet har de seneste år haft stor betydning for udviklingen af Fredericias kultur- og foreningsliv. Eksempelvis støtter vi:

 • Det Danske Musical Akademi – se video om sponsoratet her
 • Skærbæk Havnefest
 • Fodslaw
 • Fredericia Byorkester
 • FHK Fredericia Håndboldklub
 • Oktoberfest i Fredericia
 • Fredericia Golf Club
 • Egum Rideklub og mange flere…

Privatkunde?

Vi har byens største privatkundeafdeling, der kan rådgive om alt fra investering til pension og synliggøre dine muligheder, så du kan træffe de rigtige valg gennem de store og små beslutninger i dit liv. Du kan få personlig rådgivning mandag til fredag fra 08.00 - 18.00.

I rådgivningstiden kan du altid få fat i din rådgiver - uden at skulle igennem et callcenter. Den korte beslutningsgang i vores afdeling sikrer dig desuden altid en hurtig og effektiv service. Vores kompetente medarbejdere står klar til at rådgive og servicere dig.

Find din rådgiver

Erhvervskunde?

I vores erhvervsafdeling står et stærkt team af erfarne lokale erhvervsmedarbejdere klar med professionel sparring til alle typer erhverv.

Vi kender lokalområdet og de økonomiske muligheder på markedet og tilbyder altid kompetent og bæredygtig rådgivning i alle virksomhedens faser. Vort setup tilbyder alle former for finansiering og leasing. Herudover har vi specialister, der kan pleje din virksomheds formue.

Find din rådgiver

Vil du også være en af Danmarks mest tilfredse kunder?

Book et møde eller kom ind i afdelingen på Prinsessegade 95.

Der er desværre udsolgt til dette arrangement