Menu 
Print Friendly
Share Button

Følgende regler gælder, når du handler værdipapirer gennem Middelfart Sparekasse

Ved værdipapirer forstås de instrumenter, der er nævnt i lov om værdipapirhandel § 2, stk. 1.

Grundlaget for disse regler er bekendtgørelse nr. 809 af 29. juni 2007 om investorbeskyttelse ved værdipapirhandel og bekendtgørelse nr. 213 af 5. marts 2007 om værdipapirhandlerens udførelse af ordrer.

Pengeinstituttet tilbyder handel med obligationer, og aktier og andre finansielle instrumenter. Du kan handle via Pengeinstituttets filialer, via telefonisk kontakt eller via Netbank. Hvis du handler via Netbank, gælder Pengeinstituttets regler for handel med værdipapirer via netbank også. Pengeinstituttet anbefaler som udgangspunkt ikke at anvende e-mails til ordreafgivelse, med mindre andet er specifikt aftalt. Dette skyldes, at ordreafgivelse betragtes som tidskritisk, og at e-mails i visse situationer ikke bliver modtaget og/eller læst straks.

Reglerne gælder også for professionelle kunder og godkendte modparter i det omfang, det er relevant jf. bilag 1 og 2 til bekendtgørelse nr. 809 af 29. juni 2007 om investorbeskyttelse ved værdipapirhandel.

Pengeinstituttet har inddelt sine kunder i kategorierne detailkunder, professionelle kunder og godkendte modparter jfr. bekendtgørelsen om investorbeskyttelse. Din kategori oplyses i særskilt brev.

Se regler for værdipapirhandel (PDF)

Tilmeld dig Middelfart Sparekasses nyhedsbrev, så holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her