Menu 
Print Friendly
Share Button

Middelfart Sparekasse er en garantsparekasse uden aktionærer, og det giver os stor økonomisk frihed. Den frihed har vi omsat til fordele for kunderne. Vi støtter en lang række arrangementer hvert eneste år, og som kunde får du rabat eller fri adgang. Vælg mellem de mange spændende arrangementer herunder, og se også vores faste rabataftaler her.

Aktivitetskalender

Udstilling, kaffe og kage ....
søndag, 1. februar,
Udstilling, kaffe og kage ….
I 2015 kan du nyde " Udstilling, kaffe og kage "
Eventyrløbet 2015
torsdag, 14. maj,
Eventyrløbet 2015
Når Danmarks største motionsløb afholdes Kr. Himmelfartsdag er det 38. gang løbet finder sted.
Marsvindagen - Marsvintur på Lillebælt
lørdag, 16. maj, kl.10:00 - kl.17:00
Marsvindagen – Marsvintur på Lillebælt
Marsvindagen bliver en folkelig dag med optog gennem byen og mange andre spændende aktiviteter. Du har også mulighed for at komme på marsvintur på Lillebælt - 1. tur kl. 10 og næste tur kl. 12.30. fra Gl. Havn
CLAY Keramikmuseum Danmark
onsdag, 20. maj,
CLAY Keramikmuseum Danmark
CLAY Keramikmuseum Danmark har mere end fordoblet sit udstillingsareal. Den nye del af museet er bygget delvist under jorden. Museet åbner officielt :
Stjerneløbet 2015
lørdag, 6. juni, kl.15:00 - kl.17:00
Stjerneløbet 2015
Prøv kræfter med et anderledes løb i den skønne natur på Hindsgavl halvøen. Spændingen om placeringerne holder sig til du er i mål, fordi ruterne løbes i individuelt rækkefølge.
Tour de Trekanten
søndag, 7. juni, kl.09:00 - kl.15:00
Tour de Trekanten
Middelfart Sparekasse er sponsor for Team Rynkeby og støtter motionsløbet Tour de Trekanten. Team Rynkeby Trekanten byder velkommen til den tredje udgave af ASTRAL Tour de Trekanten søndag den 7. juni 2015.
1 2