Menu 
Print Friendly
Share Button

Middelfart Sparekasse er en garantsparekasse uden aktionærer, og det giver os stor økonomisk frihed. Den frihed har vi omsat til fordele for kunderne. Vi støtter en lang række arrangementer hvert eneste år, og som kunde får du rabat eller fri adgang. Vælg mellem de mange spændende arrangementer herunder, og se også vores faste rabataftaler her.

Aktivitetskalender

Udstilling, kaffe og kage ....
søndag, 1. februar,
Udstilling, kaffe og kage ….
I 2015 kan du nyde " Udstilling, kaffe og kage "
CLAY Keramikmuseum Danmark
onsdag, 20. maj,
CLAY Keramikmuseum Danmark
CLAY Keramikmuseum Danmark har mere end fordoblet sit udstillingsareal. Den nye del af museet er bygget delvist under jorden. Museet åbner officielt :
Cirkus Arena
tirsdag, 2. juni,
Cirkus Arena
Kom med Middelfart Sparekasse i Cirkus Arena, når de kommer til byen med deres 60-års jubilæumsshow.
Cirkus Mascot
tirsdag, 2. juni,
Cirkus Mascot
Kom med Middelfart Sparekasse i Cirkus Mascot, der har samlet et hold af fantastiske mennesker og sammensat et fornøjeligt festshow med tempo, power og mange gode grin.
Stjerneløbet 2015
lørdag, 6. juni, kl.15:00 - kl.17:00
Stjerneløbet 2015
Prøv kræfter med et anderledes løb i den skønne natur på Hindsgavl halvøen. Spændingen om placeringerne holder sig til du er i mål, fordi ruterne løbes i individuelt rækkefølge.
Tour de Trekanten
søndag, 7. juni, kl.09:00 - kl.15:00
Tour de Trekanten
Middelfart Sparekasse er sponsor for Team Rynkeby og støtter motionsløbet Tour de Trekanten. Team Rynkeby Trekanten byder velkommen til den tredje udgave af ASTRAL Tour de Trekanten søndag den 7. juni 2015.
Se Jurassic World med Middelfart Sparekasse
søndag, 14. juni, kl.14:00 - kl.16:30
Se Jurassic World med Middelfart Sparekasse
Søndag den 14. juni kan du komme med Middelfart Sparekasse i biografen og se filmen Jurassic World i 3D, der er den fjerde film i rækken om John Hammonds klonede dinosaurer.
1 2