Menu 
Print Friendly
Share Button

Sparekassen er ikke bare en forretning

SULA Transport blev startet for 20 år siden af Susy og Lars Christensen. Det begyndte med kurerkørsel, men i dag har de mest store biler og kører dagligvaredistribution, stykgods og maskin- og specialtransport.

Sula_2010

 

 

 

 

 

Jeg har altid gjort tingene, som jeg ville, og har opnået stor handlefrihed, fordi der er tillid mig og Sparekassen, fortæller Lars Christensen, som er vognmand og ejer af mellem SULA Transport

De kender min historie, og når jeg ringer og siger, “det er Lars”, så ved de, hvem jeg er, fortæller Lars, som har været kunde i Sparekassen, siden filialen i Kolding åbnede i 1992. Sparekassen er ikke bare en forretning. De gør nogle ting for os kunder, og en del af overskuddet kommer tilbage til os i form af arrangementer og tilbud. Jeg tager for eksempel til foredrag og fyraftensmøder i Sparekassen, som på den måde giver mig et lokalt netværk.

Det betyder også noget, at de støtter lokalområdet og lokalsporten. “De støtter blandt andet min egen motorsport og mit team med en reklame på bilen”, fortæller Lars, som i sin sport sidder bag rattet, men i sit firma mest sidder bag skrivebordet. Her styrer han arbejdsdagen for ti chauffører og vogne. Kun når de har travlt med studenterkørsel om sommeren, sætter han sig selv bag rattet i en lastvogn.

Besøg SULA