Menu 
Print Friendly
Share Button

Hvis du gerne vil have en rådgiver, som følger din virksomhed og hurtigt kan træffe de økonomiske beslutninger, så bliv erhvervskunde i Middelfart Sparekasse. Her skal du ikke være en stor virksomhed for at få den service, vi forbinder med et godt samarbejde.

Få en engageret og nyskabende partner
For din virksomhed er Middelfart Sparekasse naturligvis primært et pengeinstitut, som skal vejlede og støtte dig i din drift og udvikling. Vores vision er imidlertid at blive Danmarks bedste pengeinstitut, så vi mener, der skal meget mere til. Derfor står vi bag mange andre aktiviteter, som udvikler dit nærområde og dermed også dine forretningsmuligheder.

Vi udvikler os med vores omgivelser
For at blive Danmarks bedste pengeinstitut er vi nødt til at være i konstant forandring. Vi har klart fokus på at dygtiggøre vores medarbejdere både på det faglige og personlige plan. Igennem 11 år har Middelfart Sparekasse ligget helt i top blandt Danmarks bedste arbejdspladser – og både 2009 og 2008 blev Middelfart Sparekasse nr. 1. Det skyldes blandt andet vores arbejde med selvledelse, og at alle medarbejdere har plads til at tænke kreativt og anderledes

Middelfart Sparekasse har flere gange, og senest i 2015, været helt i top i Analyse Danmarks årlige bankanalyse – med topkarakterer i både kvalitet af rådgivning, Netbank og tillid til fremtidig drift af pengeinstituttet.

Bæredygtige beslutninger: Hurtigt
Vi er et pengeinstitut for alle typer virksomheder. Uanset størrelse har du krav på kompetent rådgivning – til tiden. Du har ideerne og kender din virksomhed, mens vi kender området og de økonomiske muligheder. Så i fællesskab kan vi træffe rigtige og bæredygtige beslutninger. Du får naturligvis en fast erhvervsrådgiver, som kender dig og din virksomhed. Det er en fordel – især når det skal gå stærkt.

Tilmeld dig Middelfart Sparekasses nyhedsbrev, så holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her